Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Salam Ramdhan fellas!

Hubby kata 'update la blog tu, hari-2 baca benda sama bosan'

Nk update la ni.

Semalam aku balik rumah, patutnya ticket bas aku harini, tapi ada syaitaniroojim yang menghasut suruh aku balik semalam. Haha

Masa tidak boleh dikitar semula.

Cepat je dia berjalan.

Ramadhan pun hampir tiba.

Esok je pun. Kan? :)

Disini saya nak pohon maaf, sesiapa yang mengenali diri ini.

Maaf jika terkasar bahasa.

Maaf jika terpukul terbelasah terWWE.

Maaf jika tak ditunaikan janji.

Maaf jika tercuri barang.

Maaf jika bermacam ter la.

Dan juga nak pohon maaf kepada hubby, Razali Rahman Ramlan. Minta maaf jika bby ada buat salah kat awak, Merajuk. Meraung. Merengek. Sampai buat awak benci, tak suka, kecewa, bengkek. Hehe. Meloveyousomuch 3R!

Assalamualaikum and Happy Ramadhan fellas ;)