Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


First Ramadhan

Malam tadi aku tidur pukul 1 lebih, taktahu lah kenapa. Nak kata excited pun tak jugak.

Then pukul 4.30 hubby call suruh bangun. Damn bapak awal -,-

Untunglah dia sahur luar.

Hmm.

Then aku sambung tidur balik. 5.11 baru aku bangun balik. Tu pun lepas mama sergah. Gentle terkejut nak tercabut jantung.

Aku sahur kari ayam and telur je. Minum nescafe ice and air masak.

Lepas tu sambung gayut dengan hubby kejap, lepas tu aku boboq.

Pagi ni, susahnya lahai nak bangun. Dah terjaga tidur balik, dah terjaga tidur balik.

Dah la aku lapar ni. Untung la adik aku, period time first puasa ni. Haiyaaa.

Dah la mama aku tengah goreng udang tu, bau dia menusuk betul time aku tnga tulis post ni.

Damn dugaan betul.

Haih, target aku bulan puasa ni nak dekatkan diri dengan Yang Esa and KURUS!

Hehe, moga-2 dapat ler aku tahan dugaan aku ni.

Berat badan aku dah melambung tinggi dah.

InsyaAllah, turun 10-20 kilo pun aku bersyukur. *gelak berguling.

Till then, Salam Ramadhan fellas!