Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


3R - Razali Rahman Ramlan

Assalamualaikum, setelah sekian lama tak update meh sini aku cerita sikit.

Aku aku aku, tak pernah lagi post pasal dia. (nama yang tertera, cehwah :P)

Tapi kali ni rasa nak cakap something plak.

Aku tak berapa tahu sangat pasal dia, cuma kenal gitu-2 je, DULU.

Sekarang, we've been together for 2 month plus. Baru je lagi.

But the thing is, I don't wanna write how I met him, how I accepted him, but I just wanna express what I feel inside.

This thing is not complicated, but I've made it complicated. TOO COMPLICATED.

For me, for us.

Aku bukan apa, tapi kadang kala, aku tahu dia terluka sebab aku.

Tapi dengan cara apa pun dia tahan.

Apa aku tweet dengan Lock.

Bila dia call, aku panggil dia Lock.

Aku tak sengaja, seriously aku tak sengaja.

Dan aku tahu, macam mana marah, sakit hati, kecewanya dia dengan perangai aku.

Siapa tak marah bila call gf dia tetiba gf dia sebut nama ex dia.

Tapi dia sorok, aku tahu. Even if dia marah aku, tapi dia tak lepas semua.

Semua dia pendam. Yang parah juga dia.

Entri ni, khas untuk dia.

Kita nak minta maaf, dari hujung rambut sampai hujung kaki.

Perangai kita, perucapan, cara layanan kita, mungkin tak sama macam kita layan Lock dulu, sebab takde siapa boleh gantikan dia,

Sebenarnya, aku tak perlu orang yang sebijik sama dengan Lock, cuma aku terlalu rindukan waktu-2 kitaorng bersama.

Tapi semua tu dah tak penting, aku tahu, sebab hadirnya dia. Hadirnya mamat yang cakap aku sombong tahap big foot ni.

Aku bukan tamak haloba nak memberi harapan terhadap dua orang ni, tapi yang satu tu, aku bukan nak kata apa. Tapi kita tunggu saja.

Buat masa ni, aku selesa dengan keadaan sekarang, aku selesa dengan dia.

Abi oh abi, forgive for all my mistakes.

143 ♥