Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Apa khabar 514 follower saya?

Senyuman yang terpampang ni membawa maksud bahagia ke ?

Kenapa orang selalu cakap dengan aku "untunglah ada orang sayang"

Kalau korang rasa apa aku rasa, confirm korang sakit jugak.

Aku tak 'sebahagia' yang disangka la. So diam-2 sudah.

Aku tak perlu bahagia untuk korang senyum dengan aku. Aku tak perlu bahagia untuk korang tegur aku.

Penat tau macam ni ? Tau tak apa penat?

Aku sendiri perlu rehatkan diri aku, aku sendiri perlukan rehat yang cukup.

Dah berapa lama aku tak bersihkan sawang kat blog, sekali bersihkan time-2 tengah marah pulak.

Aiseh, sumpag takde mood lately.

Sibuk sangat dengan sem 2. Ceh padhal baru part 2. Kecoh lebih kejap. Eh so what.

Im sick of everyone right now. Sumpah tak tipu, especially you FI.

Haihh, aku tahu readers tak faham apa yang aku cuba sampaikan. Maybe next time.

xoxo