Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Awak pandai berkata,

Aku suka tengok wajah kau.

Kau bertudung, sumpah cantik.

Tapi sayang, kenapa kau FAKE?

Kau sibuk menegur orang itu dan ini. Kau tak nampak pun apa diorng buat.

Status kau yang menjadi 5 bintang di mata aku , 'cantik bahasa awak, jangan laa malukan orang bertudung seperti saya'

Kau juga pernah mengungkapkan perkataan Sial, Bodoh di samping Allahuakbar, Astaghfirullah.

Kau juga pernah berkata begitu.

Kau halang orang Islam bercouple, sedangkan kau tengah couple dengan kawan aku.

Kau suka berkata janganlah ISLAM HANYA PADA IC.

Kenapa kau suka menglabel orang?

Kenapa kau berlagak baik?

BUKAN KAU SORANG PEREMPUAN BERTUDUNG.

Aku sukaada orang reply status kau haritu.

Kau update, apa guna muka kacak tapi tak reti solat puasa semua, then ada orang reply 'apa guna online berjam tapi bila solat tak ikut jam'

Best tak? Mesti panas kan?

Kalau kau rasa kau dah cukup hebat untuk menegur semua kesalahan orang, lebih baik kau pakai burdah, tutup account fb dan duduk terperuk je dalam rumah k ?

Tiada siapa yang sempurna termasuk aku, kau budak sekolah lagi. So tak perlu berlagak.

Aku tak bertudung macam kau, aku tak cantik macam kau, aku tak perfect macam kau, so aku tau aku tak layak nak tegur kau, but so what?

Kalau nak jadi matang, try berfikir cara matang, bukan jadi pura-2 matang hanya untuk orang kenal kau. Kejar glamour tak kemana der