Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Terdiam sepi,

Aku bukan apa, aku cuma tiada idea untuk menulis kebelakangan ini.

Yelaa, lagi-2 aku nak balik U dah, macam-2 kena prepare, tapi sepatah apa aku tak prepare lagi, aku baru buat list saja :D

Ramai yang bercakap tentang semalam, 11.11.2011. Kenapa eh? Bukak FB pula, tak habis-2, hee. Bagi aku, ia cuma tarikh kot, dan sempena tarikh ini, cinta aku muncul balik. :']


Itu je, and malam ni ramai bercakap pasal AIM kan? Err, aku tak tengok. -.-

Plus, taktahu asal aku padam nama dia -.-