Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Perlu ke ?

Aku kerja dekat Sushi King time semester break ni sebab aku bosan, dan aku bukan orang senang broo.

So perlu ke kau gelakkan aku?

Aku tahu kau anak artis, aku tahu kau kaya, tapi kenapa bila kau nampak aku, kau gelakkan aku?

Malunya ada classmate macam kau.

AKU BUKAN MACAM KAU, AKU TAK MAMPU NAK LEPAK SUSHI KING, STARBUCKS DAN SECRET RECEIPE SEKALIGUS, NOTE THAT!



Ada faham? Yang kaya bukan kau, tapi mak bapak kau, so kau tak perlu bangga dengan apa yang kau pakai, kau tak perlu bangga phone apa yang kau guna, sebab aku sikit tak heran.

Sebab kau beli semua tu dengan duit makbapak, kau tak pernah rasa susah,

Benda atas hasil usaha sendiri baru puas hati.

Baru kita rasa lega.