Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Pemboros maksima,

ATM, kau berada di mana-2.

PTPTN, kau datang 6 bulan sekali.

Nafsu berbelanja, kau tiap-2 hari menyeksa aku.

Aku seorang yang pemboros.

Kau tahu?

Dalam sekali kalau aku keluar, hampir 6 ke 7 kali aku pergi ke ATM, untuk cucuk duit laa of course.

Aku taktahu aku spent ke barang apa.

Semalam aku shopping di TS, aku tak boleh kira berapa kali aku cucuk duit, yes, memang ada sale dan memang aku beli barang banyak sikit, tapi aku rasa semua tu macam tak kena, dengan berapa kali aku cucuk duit semalam.

Aku harap kauorng faham apa yang aku cuba explain.

Like seriously man, aku punya duit PT dari 2000 tinggal 800 lebih :[

Baru first month, seminggu baru. Haihh.

Aku harap korang boleh doakan aku agar aku tak boros.

Minggu lepas kot aku baru dapat PT. Bulan 4 tahun depan baru sem aku habis.

Macam mana aku nak survive ni.

Haih.

Dengan belanja mama lagi.

Tension -.-

Please, aku perlukan nasihat sekarang ni.