Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Home

I'm home :]

Lepas pulang dari kelas aku syaz and killa rushing ke van. We thought that we might misses the bus, and we didn't -.-

In fact, WE'RE DAMN EARLY.

Haha. Lepak dekat J Town dekat nak sejam lebih baru naik bas, tu pun bas gerak lambat gila.

Dahlah singgah sana sini. -.-

Aku sampai KL pukul 9 lebih dekat-2 nak pukul 10, aku dah janji nak lepak dengan Fard lepas aku balik, so aku lepak mapley.

Aku dahlah tengah lapar, then pekena maggi goreng tak sedap and teh ais memang muntah balik aaa time aku balik rumah.

Pukul 1 aku smapai rumah, haha.

And and, fard bagi aku dia punya cover blackberry, Awwww, shuweet.

Dia kata 'ambik ahh, buat kenang kenangan dekat sana'

Hihi, warna purple pulak tu.

Comel je, tomorrow aku nak keluar, ke Pavi, tengok twilight breaking dawn, kalau jumpa tegur.

Kbai :]