Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


FARYUS


Tengok entri di atas. Bf saya punya blog ini laa. Aku bangun tidur dia post satu link di wall aku.

Jujur berkata, mula-2 hati masih ragu-2 akan kau, tapi lepas kejadian 'jealous' malam tadi, aku dah kembali yakin dengan kau.

Saya sayang awak laaa yusrizulkornain! Saya taknak hilang awak lagi dan lagi dan lagi faham tak keding?

Dah 3 tahun kan? Kita kenal. Setahun lebih saya tunggu awak, setahun lebih saya bercintad dengan awak, heee.

Sayang awak keding!

Chopchop, nak tau tak apa makna FARYUS? FARAHYUSRI, shortform FARYUS :)