Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Wordless Sunday

Today aku dah janji dengan mama yang aku taknak keluar. So memang aku membesarkan bontot aku je dekat rumah ni -.-

Kenapalah aku janji macam itu? -.-

Aku bangkit dari tidur pukul 1 lebih tadi. Memang best, tidur lena mimpi tak seberapa indah. Haha.

Then mama aku ketuk pintu then masuk kejut aku. Dia kata dia lapar, tapi nak tunggu aku bangun. Hahaha, alowlowlow. Shiann mama kita. Then aku bangun then ikat rambut gosok gigi basuh muka teman dia makan. Aku pun makan sekali ler :D Mama masak ayam merah, bendi kicap plus sup apa tah today.

Then aku gatal pergi order dominos. AGAGAGA. Hidup ku tak lengkap tanpa Dominos Pizza :D

Lepas aku makan aku solat, menghadap lappy, solat, menghadap lappy dan solat sampai laa sekarang aku tengah makan chocolate pemberian hamba Allah.

Sedap woot woot.

Esuk kerja nok. Ah penat, takpe, handphone dan specs punya pasal. Penat tu semua sebulan je. Muahahaha :D

Ah, aku kehilangan idea untuk menaip -.-