Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Ooo lala. -.-

Dah mungkin aku tak perlu update status yang berjela panjangnya untuk kau kan Lock? K fine, aku tak bengang.

Serious doh, dan apa yang aku cakap ni tak menunjukkan yang kau salah atau aku sedang menyalahkan kau. Bodoh bodoh bodoh!

DAH! REMOVE FRIEND! TIADA LAGI TAMBAH MENAMBAH! TEXTING MENGTEXTING!

PERGI DEKAT HAZIQAH SUDAR KAU TU.

Cakap jelah tak suka aku, jangan cari dan hembus aku macam tu. Dari dulu, apa yang keluar dari mulut aku kau cakap cara aku berkata/menaip di status facebook aku tu semua menunjukkan aku betul.

K takpe, aku tunjuk entri dia


IDGAF!
Kau taip macam - macam. Kau taip sikit - sikit betapa pentingnya diri aku pada kau tu. Macam - macam kau ludah dekat setatus fesbuk yang sekarang dah tak ada limit panjangcamsial.

Begitu panjang juga setatus kau tembak dekat aku.

Tak payah nak kias, tak payah nak kalis. Cakap tepat. Bakkataorangputihposer, cakap dairek lah. Terus sebut nama aku. Aku tak kisah.

Sebab aku tak reti berdendam. Jangan risau.

Suka hati kau lah. Semua benda aku buat tak betul, kan? Nah, betapa aku ekspres dekat sini. Rasa kelakar pun ada. Ekspres sorang - sorang macam bodoh.

Biarkan. Biarkan kau faham dari sini. IDGAF!



-untuk si bekas yang melolong konon sayang walhal bengang-

Kalau betul aku bengang apa point aku masih layan kau dari dulu walau banyak mana kau hembus aku?

Apa guna aku habiskan airmata aku dari dulu sampai sekarang sebab kau?

Apa yang aku dapat? Aku cakap kau kata aku betul, apa yang aku taip kau kata aku betul. Apsal?

Kalau dalam hidup aku selalu betul aku tak jadi macam ni sekarang kau tau ?

Aku tak pernah bengang dan aku tak pernah marah.

APA YANG AKU NAK CUMA NAK JADI YANG TERBAIK UNTUK KAU, TAPI KAU TAK PERNAH NAMPAK DAN FAHAM DISEBALIK SETIAP PERKATAAN YANG AKU PANAH DEKAT KAU.

Kenapa susah betul kau nak faham. Aku type entri ni bukan sebab aku fikir aku betul. Ya Allah, tolonglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Aku dah taktahu nak kata apa. Aku tak pernah salahkan kau dalam benda ni, hati aku terlalu sayangkan kau kau tau.

Tapi sekarang, dah kali ke berapa kau cakap macam tu. Kau tak kesiankan ke aku ni. Aku lemah kau tau.

Takpe, selagi kau gembira, dan hati kau puas, aku terima.