Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Tak boleh tidur

Penyakit tak boleh tidur ni tak semua yang ada. Macam aku, aku bukan laa serious sangat.

Plus, aku takde pun penyakit insomnia ni. Cuma aku taktahu apa kena dengan aku malam ni.

Mungkin aku terlalu memikirkan keadaan family aku sekarang ni, aku penat, tapi aku tak boleh tidur,

Haihh, aku perlukan bantuan sekarang ni. Taktahu nak mintak tolong siapa. Nak lelap tapi tak boleh. nak suruh orang call siapalah pulak nak call aku kan sekarang?

Ahh, persetankan. Tapi macam mana? Haihhhhhh, mata oh mata :'/