Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Kids nowdays, PFFT -.-

Aku tak bengang aku tak marah, aku cuma nak memberi pendapat (cewahh)

Haha, takdelah. Aku sebagai service crew dekat Sushi King tuu, macam-2 karenah remaja ada.

Memang taknak kalah bhai, breakfast Sushi, lunch Secret Receipe, minum petang Starbucks.

Study SPM pun of course aa brotha tempat-2 macam ni lerr.

Kanak-2. Eh, kanak-2 pulak, adik-2 sekalian, sorry to say :) Janganlaa pandai habiskan duit parents awak ye.

Mintak Ipad, mintak Blackberry, mintak laptopp.

Hahaha, tipu laa bro time aku sekolah aku tak mintak kan, tapi lepas SPM aku dah boleh fikir.

Sebab tu aku start beli barang pakai duit sendiri. Kecuali laptop :) Laptop jujur belaka, untiena aku belanja. Tapi phone baru, dan lain-2, aku beli pakai duit aku sendiri.

Korang takkan tahu apa erti susah kehidupan, kalau asyik macam tuuu.

Orang senang dan orang susah adalah orang yang berbeza #of course laa weh, tah pee aku merepek ni

Apa yang aku cuba maksudkan, benda dari hasil titik peluh sendiri akan buat kita rasa puas hati daripada benda yang hasilnya daripada duit/pemberian orang lain.

Cuba sekali sekala belajar untuk jadi orang susah.

*aku dulu taktahu apa tu erti susah sehingga aku kerja sendiri, dan tengok contoh didepan mata iaitu mama.

Serious cakap, aku jenis meminta dan keras kepala, dan selagi aku tak dapat apa yang aku nak, aku akan try sampai aku dapat benda yang aku nak tu,

Ini cuma luahan dan ini pendapat sendiri, lain orang lain pemikiran. Kan?