Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Kau carut aku suka hati bapak kau je -.-

Tadi aku bergaduh. Dengan si anak Adnan.

Dia kata apa masalah aku sebab taknak angkat phonecall dia semua. Sukahati aku la. Masalah kau pe?

Then dah angkat, suruh cerita apa masalah aku semua.

Der, benda berpunca daripada kau. Nak tahu pe salah kau?

Yelah, kau sembang punya kencang, tapi kau berrindu-2 dengan perempuan lain apa celup?

Haram jadah punya lelaki.

Kimak, pastu kau nak carut-2 apedehal? SIAL, BABI, P**I PUN ADA. GRRRRR -.-

Kau buat lawak laa.

Pastu kau IM aku pakai Blackberry kau, kau cakap apa?

DIA : B***. Sayang i tak? :D

Ergh, bodoh punya orang. Tapi terimakasih dengan lawak kau, aku tergelak.

Pastu kau cakap dengan aku, BIS kau dah habis, so kau takleh online, kau takleh bbm orang. Eleh, kalau kau topup, kau apply BIS balik sama je cerita. Eeeeeee. Menyampah, haihh :/

Puihh -.-