Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Birthday :)

Ngee, time birthday aku kena kerja, so tak dapat nak sambut.

Aku kerja shift pukul 12 tadi, then aku pergi rokok, jumpa mama, mama kasi RM20 buat belanja then dia kata nak balik.

Then aku pergi Sushi, tetiba ada kek. Ms Lily cakap 'umi bagi'.

Aku macam, awwww. Nak nangis, dia kata dia pergi berak, rupanya dia beli kek. Hahaha, sebab aku call dia nak duit RM20 kan, call punya call lama beno dia 'berak' aku pergi rokok dulu, ngupenye beli kek.

Hahha, thanks sangat-2 mama. Nak tengok kek? HAHA


Hahaha 'FROIN ILY 4EVER'. Lawak doh. Sayang mama. Aku tak sambut dengan mama, tapi sambut dengan Sushi King Family :)



Muahaha, then ada seorang hamba Allah :) Datang jenguk dan beri aku hadiah yang paling sweet. Aku minta maaf sebab tak dapat sayang kau lebih dari seorang kawan, tapi aku janji aku akan jaga kau sehingga kau dapat jumpa yang terbaik dari aku, terimakasih awak :)

Nak tengok tak hadiah dia, ngeee. Jangan jealous :)


Coklat, minyak wangi dan sebentuk cincin. Dalam kotak cincin di lipatnya RM150 


Aku terlalu menghargainya. Terimakasih sekali lagi kepada yang wish. Sayang korang. :) And not to forget, Alhamdullilah. I am 18 :)