Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Berdiam seketika

Hello peeps, saya dah lama tak update cause I've been extremely busy. Lagi-2 ada bonanza sushi. Gimana? Serang tak Sushi King favourite korang? Huaua, aku? Jangan cerita laa, tercabut kaki time last day. People tak henti-2 beratur, tapi sales RM8000+ je. Tak sama macam Sushi King lain, but that doesn't matter. The matter is the moment that we had that time :)

Memang best, main air ramai-2, berbasahan ramai-2. Agak lama laa kitaorng di outlet untuk buat spring cleaning semalam. Then harini kedai bukak pukul 12. Haha, aku sampai pukul 11 lebih pun aku, mira and Ms still mamai-2, tidur dan sebagainya. Sebab terlalu lalu penat i guess. Memang penat pun.

Enough about Sushi King :)

Aku jarang online sekarang cause kerja kan, lagi-2 this week aku takde cuti cause manager aku dah bagi cuti awal-2 minggu lepas. Jangan katalah tak penat.

Sekarang pun dah 3 hari aku tak topup and harini baru topup :)

K-2, aku nak cerita satu benda. Haritu ada lelaki cakap dia suka aku and so on, kalau chat dengan dia panggi baby b. Bapak tak malu laa sial, aku cakap i/you dia panggil baby/b. Apakah itu? K aku takdelah selalu skype dengan dia, tapi adalah jugak, then haritu masa nak videocall tetiba dia kata webbie rosak, padahal dia tengah webbie dengan orang lain. Haha, jangan nak kencing kaki kencing laa. Kisah plak aku kan?

Haha, aku sungguh sungguh sungguh boring. Serious cakap. Phone tak topup tak kisah laa siapa nak text aku pun kan? HAHA

Lock, betul eh b nak datang? Sure or not nak jumpa ni. Hehe :)

Sumpah aku type entri ni dari pukul 10 lebih tadi. Now pukul 11 lebih. Sebab aku takde idea. Hee :) Maybe next time :)