Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Awak

Maaf, tadi aku bukak profile kau. Kau dah bukak profile picture kau kan?

Satu persatu aku tengok, walaupun internet agak lembab :)

Hehe, you, kenapa nak nangis setiap kali tengok pic you? Huwaaa. Sumpah Demi Allah, tak tipu, tak tipu.

Maybe i rindu you kot. Grr, weh, memang aku rindu kau.

Tapi i faham, mungkin keadaan sekeliling buat kita macam ni.

Kau hal kau, aku hal aku *lebih kurang cengginikan yang?

Kankan? Kau dengan Capital H kau, aku dengan Sushi King aku.

Mak aii, tolonglaa. Jangan bagi bukak profile picture kau, hari-2 aku stalk.

Profile, blog, gambar. Hmmm.

Tak kisah awak nak kata apa lepas ni, kita cuma nak awak tahu, kita rindu awak sangat sangat sangat sangat sangat.

Dengar tak? #macam mana awak nak dengar, lupa plak saya tengah taip. hehe

Taknak cakap panjang-2, sebab saya tahu awak pandang sebelah mata je kalau awak baca post ni.

IMISSYOULIKEHELLWEH! SUMPAH WALLAH BENAR BELAKA