Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Yang kau nak TERLEBIH PELIK, asal?

Tadi ada orang IM aku. Kewak aku pergi clearkan list message. -.-

Dia kata 'kenapa dekat wall you takde langsung orang chat or selebihnya. like you tak suka ke wall to wall dengan orang? and kenapa you asyik update status je, tak minat ke nak bertegur dekat wall orang dan sebagainya. sorry tanya, just keliru. biasa orang macam you nI orang ramai tulis dekat wall you cakap hey dan sebagainya. hehe curius'

DERR, aku tak kacau kau pun? Apalah salahnya tiada orang nak wall to wall dengan aku? Kau fikir aku heran? Hello bloody bitch, eja CURIOUS pun salah, nak sibuk hal orang kenapa kenapa kenapa?

Then kau tetiba IM aku, salam apa kebenda takde, apak kau tak ajar ke brodoh ? Aish bikin panas laaa weh weh weh.

Dan dan, apa maksud kau 'orang macam aku' ? Waaaaa brader, aku bukan jenis cari publisiti nak cantikkan wall aku dengan kata-2 dari semua friends di friendlist aku. Ada je yang aku wall to wall. Yang rapat dengan aku laaa. Lain tu lantak diaorng laa, diaorang tegur aku cakap diaorang diam aku bisu. FAHAM BODOH ?

Kau tu takpayah nak tanya aku DIRECTLY yang boleh buat aku panas doh. Kan dah sudah aku dah delete kau? Kau boleh tanya orang lain pulak kan?

Dahlah nama kau macam apa tah sial, tak reti aku nak mengeja. Ke kau yang tak reti nak eja nama kau sendiri? Bapak laaaa BODOH!