Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Terlalu gila,

Hello, andai semua tahu or pada yang taktahu aku tengah final exam sekarang ni. Sumpah first week tu aku tak rasa tension mana.

Sencond week ni, memang terasa getarannnya. Haha.


Untuk subject Office Admin, buku manual tu aku khatamkan sampai nak pecah kepala. Sampaikan hari aku nak exam (harini) aku tidur pukul 5 lebih, sedangkan exam pukul 9.

Dalam exam hall, jangan cerita laa. Macam mana aku jawab, dengan tersengguk-sengguknya. Aku terlalu lalu lalu lalu ngantuuk. Aku tak dapat bukak mata aku sepenuhnya pun masa jawab. Tapi alhamdullilah, aku rasa aku boleh jawab.

Balik tu, aku terus makan, then aku tidur. Sebab mata aku terlalu lalu sepet roommate aku kata. Haha, then aku sambung study business math.


Aku suka sangat kau weh. Tapi ada satu chapter je aku tak suka, chapter 9. DEPRECIATION. Haha, sumpah susah. Yang lain aku bolehlah cover sikit-2. Ngee :D

Business math oi, dari semalam petang sampai sekarang aku menghadap kau jer. Jujur k, kepala aku dah sakit sangat ni. Aku takut aku histeria je nanti. Haha.

Aku sebenarnya, dulu takdelah rajin macam ni. Cuma, bila dekat sini, aku taktahu laa. Aku just nak DEKAN! AKU NAK DEKAN! Boleh doakan akukan? Aku taknak hampakan mama :'/

Aku terlalu lalu lalu nak dekan sem ni :')