Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Tak semua faham,

Terkadang aku tanya, diri aku ni tempat lelaki melepaskan ehmehm diaorang ke?

#harap tak fikir negatif

Sebenarnya, saya sunyi, sebab tu saya selalu bertexting dengan siapa-2 jelah -.- (bersaya-2 pulok)

Then aku ni orang kata aku manja, and its true. Aku memang manja k? Tapi disebabkan manja aku tu, semua suka pijak. Nak ehmehm cari aku. Gila sex ke apa weh thambi ?

Hmm, takde siapa nak jaga aku.

Lock, mana kau? :'/