Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Sedar sikit, sebelum aku tepek muka kau sial

Aku nak balik minggu ni sebab paper aku rabu minggu depan. Seminggu lebih kot gab kau nak aku buat apa dekat UiTM ni? Besarkan bontot aku?

Aku mintak papa aku duit doh, bukan aku mintak bapak kau punya duit! Kau tahu selama ni aku ada mintak dia ke? Ha?

Berapa tahun family aku merana sebab kau dengan keturunan kau sial. Kau dah dapat masuk family aku, mama aku terbiar belasan tahun, kau ada fikir sial?

Takde kan? Kau fikir kau dengan sekutu kau senang lenang dengan bapak aku. Tu je kan?

Dari kecik, sampai lah sekarang ni, dia tak tanggung aku sebab tanggung keturunan kau. Patut adil tapi? Kau mandram dia, kau guna dia sedap-2. Woww, untunglaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sekarang aku mintak dia duit sikit, kau nak panas apehal? Tak cukup ke apa yang dia dah curah dekat kau, apa yang kau dah cekup dari dia? TAK CUKUP KE SIAL?

Bodoh tak reti fikir laa kau ni. Aku sabar je dan aku tak pernah sesentap tadi time kau call aku.

Sentap beb, memang menangis laa aku. Terus suruh mama call.

Then mama maki kau, sedap tak? Bhahaha, tapi aku still takleh stop nangis time mama pujuk then dia buat lawak dia. Bhahaha

Mama aku ada cakap : "Kau belajar-2 rajin-2 kak, sampai kau kaya, pakai alas meja sutera, satu hari ada orang datang bawak mangkuk mengemis dekat kau, DIA laa mangkuk tu, then time tu aku sapu dia macam aku selalu sapu semut dekat rumah ni"

Bhahaha, mungkin korang baca tak lawak, tapi cara percakapan dia lawak, and aku dengan dia je tahu. Iloveyoumama <3


#Aku tengah bercakap pasalsiapa? Mak tiri aku ler -.-