Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Saya tak mintak lebih, saya cuma nak tanggapan yang baik dari semua,

Saya Nurfarahain Haziqah :)

Saya seorang pelajar UiTM, baru part 1, Course Office Management, juga dikenali sebagai OM114.

Saya seorang perokok, saya sendiri tak dapat memberi tafsiran kepada readers macam mana perangai saya. Cuma orang yang kenal saya tahu saya macam mana.

Aku tak mintak lebih dari semua, cuma aku mintak korang pandang aku tak lebih dari seorang CELAKA.

Aku merokok di public, bukan sebab aku fikir aku hot, tetapi ini diri aku.l Yes, tak sopan kan? Sebab tu sekarang aku asyik rokok dalam tandas jek. Haha, tapi dekat UiTM ni aku tak merokok laa. Perit tau kena tahan :'/ Perit sangat-2. *maybe ni cara untuk aku slowly stop~

Aku tak pakai tudung, pernah terdetik tapi entah. Kalau korang nak tau, salah satu hobi aku adalah membeli selendang/shawl. Sebab aku begitu terpegun gila babi melihat bebudak U dekat sini pakai shawl ala-2 hana tajima tu. Hihi, pernah jugak nak pakai time keluar, tapi. Ergh, banyak sangat tapi aku kankan? Entahlaa toqqq. Aku sendiri tak pasti.

Walau apa pun, motif aku tulis entri ni, bagi sesiapa yang nampak aku dekat muka bumi ni especially di PJ, KJ, dan Pahang, please, jangan anggap aku ni budak yang tak senonoh ke apa. Sememangnya perangai aku sebegitu, bila aku diluar,