Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Outies :)




Holoooo, hee, nampak tak gambar atas? Tadi aku aku keluar dengan roommate aku yang dua ekor tu. Lagi sekor duk bilik sebab nak exam, Ngee, kitaorang pergi makan dekat WFC Jengka, dengan muhsin, didi, is and wan :) Semua budak OM kecuali yang tudung putih tu, dia business :)

Ngee, aku ajak je diaorng keluar sama walaupun diaorang tak kenal :D And and and thanks kepada mamat yang bernama muhsin ni belanja aku makan. Wawawa :D

Sukaaaaa. Tak banyak nak updates cause final kan, nak study lagi. Bhahahha, study laa sangat, till then, bye beby boo :D