Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Kesudahan,

Jika ini kesudahan cerita kita yang kau mahu, aku boleh kata apa selain aku terima?

Blog ni kita ceritakan macam-2, termasuk kisah kau dan aku.


Setiap perihal laku kau, aku ambik tahu. Blog kau aku selalu terjah, wall kau aku selalu baca, even comment kau bersama Haziqah Sudar pun aku selalu stalk. Aku pun taktahu kenapa.

Waktu kau sent text dekat aku, cakap yang kau nak bagi peluang dekat orang yang dah lama tunggu kau, aku dah melompat. Aku suka sangat sangat :') Tapi apa aku cakap dengan kau, aku cakap 'jangan bawak benda ni kalau kau tak ready dan taktahu apa keputusan kau' kan?

Kau fikir aku nak cakap macam tu? Kau fikir aku sanggup tengok kau dengan orang lain?

Sampai sekarang pun rasa jealous tu still ada laa weh kalau kau comment dengan orang lain. Kau ni memang takleh fikir kan? Kau tahu ego aku macam mana, kau tahu aku macam mana. Kita bukan baru kenal Lock, kita dah LAMA kenal. Kau bukan taktahu aku macam mana Lock, sememangnya kau TAHU.

Aku pun taktahu nak cakap macam mana dengan kau Lock, serious cakap. Aku tak rela tengok kau dengan orang lain, tapi aku nak kau bahagia walaupun bukan disisi aku. Macam mana tu?

Hmm, takpelah. Kali ni aku serious, if you can't, then don't even try to call/text me.