Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Kenapa susah sangat orang nak faham?

Susah susah susah :)

Aku dah cakap bukan aku minta untuk jadi perokok :) Kankan? Aku tanya kau siapa nak jadi perokok? Tade siapa nak weh -.-

K, memang it's a free country bak kata Fatin Fadzil, we can speak anything we want, we can tell everything that came out through our mind, tapi der, BUDI BAHASA BUDAYA KITA.

'adakah perempuan merokok rasa diri mereka ayu', 'rosakkan diri je smoke ni, takyah bajet hot sangat la kalau anda smoke' 'benci orang smoke nampak sangat liar'

HELLY YEAH AKU OF COURSE AKU TERASA. Jangan buat-buat bodoh depan aku -.- Umur lagi tua bhai, benda takkan taleh fikir.

Kau nak tunjuk kepala kau besar aa sebab kau senior aku? Der, beza umur setahun je kot, takyah nak fikir kau besar sangat laa.

Please laa, nasihat boleh, jangan bagi aku panas. Aku tahu aku junior, and aku tahu aku tak patut cakap benda-2 tu dekat belog aku, tapi aku dah delete kot post tu, plus kau tak fikir ke asal aku cakap macam tu kalau tak kerana mulut kau?

Berfikir atas UMUR DAN CARA PEMIKIRAN ORANG YANG BERUMUR MACAM KAU, SUPAYA KAU TAK CAKAP MACAM ORANG YANG BERUMUR KURANG DARI UMUR KAU. FAHAM? #takfahamlantakkau