Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Zaman sekarang,

Hai kawan-2 :D


Harini aku just nak share apa pandangan aku terhadap manusia zaman sekarang. #Err takde niat nak kutuk tau, bulan puasa ni :)


K, aku baru balik dari kelas dan aku bw di 15 blog harini :D Haha, 85% daripada semua, adalah bawah umur. Kira pramatang lah, macam 15 tahun, 14, tahun dan 13 tahun :)


K, aku agak terkejut dengan perubahan zaman sekarang ni. Yelah, darjah 6 pun kita tak reti bercinta, but now? Darjah 4 pun kita boleh tengok bebudak dah ada facebook :D Haha, tak puas hati? MEMEY AAA, aku buat myspace pun time aku form 3 lu tau lu tau lu tau? Lu tak tau maaa #ajib


HAHA, tetiba je kan. Hihi, and aku ada bw di satu blog tadi, dimana si tuan blog berusia 15 tahun dan si kekasih hatinya berusia 17 tahun :) Comel tau tuan blog dia ni, tapi aku agak terkilan dimana ada entri dia ceritakan tentang pengalaman 'honeymoon' dia dengan bf dia :)
Dan yang paling takleh belah ada dia kata 'seronok sangat, malam tu, dapat tidur dengan bie, bie peluk bby, dan macam-2 lagilaa'


Perkataan "macam-2 lagi" tu yang takleh belah kan? Jujur aku kata, aku kenal comolot pun time aku form 5 kau tau? K, dekat-2 nak form 5, akhir form 4.


Ni, baru form 3 der. Hmm, k actually bila aku type entri ni ada aaa rasa sedikit cemburu. Why? #sebabakutakdelagibros!


HAHA. Tapi tolonglah adik-2 ku, awak masih muda kot. Banyak benda lagi yang perlu kita buat. K tipu kalau aku cakap aku takde minat sesiapa. BANYAK plak. HAHA, tapi last-2 kita akan jatuh pada yang satu. So apa salahnya kau enjoy dulu hidup kau, fikir tentang pelajaran kau. Please, jangan contohi aku :')


Aku pernah rasa apa yang kauorang rasa, pernah diri dan duduk diaman tempat korang berdiri dan duduk#merepek selama ni. So just think it twice. Kalau kau rasa kau baru form 3 and kau fikir kau dah cukup matang untuk bercinta and hadapi semua just like a matured women, think it again.


Mana kau nak cari kekuatan seorang wanita disaat kau jatuh sedangkan kau baru sedar yang kau tu hanya budak-2. Aku dah puas rasa :( Sedih tau.


Hihi, tapi di sebalik kesedihan tu, pasti ada seseorang yang menjadi kekuatan kita. Bagi aku, mama bushuukk aku kekuatan aku :') Hihi, apa-2 mesti beritahu mama. Anak mama? SO? Lu macam tak pernah tidur bawah ketiak ibu lu je. Gua selalu tau :D


K, ini hanya pandangan dan nasihat. Err, takde niat nak kutuk-2 atau apa. It's a free country, everybody deserve to say what they want. Sorry kalau ada yang tersinggung. Kususun sepuluh jari, ku mohon maaf :)


Till then, byebye :)

Asal tulisan aku membesar? AKu punya suka laa :D