Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Sunyi tahap maksima,

Haih, sunyinya hidup ni lately :)

Apsal sunyi farah? Bukan ke kau tengah 'in a relationship' dengan si Dia? #err

Hmm walaupun aku tengah 'in a relationship' dengan dia, aku tak belajar lagi untuk menyintai dia. Yeap, aku terlalu memilih.

#nakyanghensem-2padahalmukaakumacamlongkangpecah. <-- begitulah maksudnya

Hmm, kadang-2 phone aku bila senyap, memang senyap jeee. Takde text takde apa. Yang Dia pun tak text. Maybe dia tunggu aku text, tapi hati aku ni. Haihh.

Aku rasa EGO aku ni memang kaw-kaw control diri aku. K, aku memang perempuan yang besar egonya. Serious aku mengaku. Selfish, pentingkan hati sendiri, suka bikin orang lain sakit hati, sering lukakan hati orang lain sebab EGO AKU SENDIRI.

Yes, of course lah aku tahu. Aku bukan tak rasa bersalah tau, tapi sebab pengalaman aku jadi macam ni.

Korang bahagia ke bercinta dengan orang yang kauorang tak cinta? Tapi kauorang kesian, kauorang tetap terima dia kan? Kejam ke tu sial?

Serious aku belum jumpa yang betul-2. Argh, ya Allah, ubahlah perangai aku. Supaya aku jadi lebih baik dari yang sebelum ni. Aku tahu hari-2 aku bukannya baik pun. Haih.