Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Short trip to Kuantan :)

K, salam semua. Cehh. Haha, semalam cuti nuzul Quran kankankan?

So saya cuti. Amin aku cuti di hari yang mempunya kelas yang packpackpack teramat! Haha.

So kami sekelas OM1141H UiTM Kampus Jengka Pahang*cehh has decided that we want to go for a short trip to Kuantan!

Haha, kitaorang plan nak naik van Abah (driver van UiTM) So RM30 pergi dan balik :) So memang berbaloi cuz Abah boleh bawak kitaorng pergi mana-2 kitaorng nak. Kira Abah tu tour guide kitaorng. Haha. It was exteremly fun la. Kuantan, kau memang happening gilak!

Aku excited maybe tu first time aku pergi East Cost Mall kankan :D

Haha, time sampai sana actually nak tengok wayang, but takde cerita best :( So kami plan nak ke? SONGBOX, haha. Nama tempat karaoke yang agak pelik :D

So, kitaorang menyanyi kaw-2 punya, 2 jam :D

Then jalan-2, beli baju, singgah Big Apple, lepas tu kita ke mana guys? Telok Chempedak!

Haha, hell yeah laut dia air warna biru sial! Aku sumpah batak gila time dekat sini.

Sumpah kalau aku bawak baju lebih, sumpah aku mandi doh dekat situ. ARRGHH! Telok Chempedak, confirm akan jumpa aku lagi, kau tunggu jelah. Haha. Sini nak share sikit pictures with my lovely OM1141H :)




















Aku paling suka gambar yang last sekali tuh. Guys, siapa yang tak ikut tu agak rugi kankan? Hmm, takpe. Maybe next time, so Huk Aloh sekalian, kita still HUK ALOH :D