Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Selamat Hari Tua Awak! ♥

Hihi, siapa siapa? Kepada Muhammad Yusri Bin Zulkornain. :')

Siapa dia? #Adalahh >.<

Actually birthday dia esuk (8.8.2011), but aku saja wish awal. Sebab aku nak dia tahu aku orang yang first yang wish dia #padahal dia tak ambik tahu pun :'(

Hihi, alhamdullilah, dah 21 tahun awak kan? Amin amin.

Belajar rajin-rajin. Jadi Along yang terbaik untuk A'mirah, Acap and Atikah :)

Juga jadi yang terbaik untuk Pakcik Zulkornain dan Makcik Rosmawati.

Kita dekat sini selalu doakan yang terbaik untuk awak :)


:)

I taktahu you dekat mana sekarang. PD maybe? Hihi, jangan selalu nak rokok. Tau? Belajar rajin-2. And always take care of your health. Entri baru-2 ni awak kata awak demam kan?

Beli ubat. Makan ubat, jangan beli je keding. Makan sekali. Dahlah keding, confirm puasa ni makin keding kau en? HAHA

Kau makan cukup tak ni? Kau sihat? Kau okay? Kau ada masalah tak? Kau, argh! #Macam polis pulak aku tanya kau en? Hihi :)

Aku harap kau bw dekat blog aku. Just want to show you how i still appreciate you. Ececece, marah girlfriend kau nanti :')

Sorry. Hihi, takpelah pun kalau kau tak tengok. Orang lain tengok.

Psst, kau tak pernah hilang Lock :')

Assalamualaikum Lock, jaga diri.

Ikhlas frhhzqh ♥