Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Mencapap and Bangga!

Ejaan sebenarnya mencapap ialah *mencapub ye. Siswa yang teramat pandai ni yang cakap :P

Hihi statement aku di UiTM Kampus Jengka Pahang,

Agak-2 ada tak siswa yang curi makan? :)'

CE TENGOK :

Photobucket
Photobucket

Photobucket


Auwwm bestnya kena kutuk bagai. Sumpah best :) Biar diaorng tahu perangai sebenar siswa dekat sana yang macam haram tu.

Weh sial, tahu kenapa aku malas reply, sebab aku tahu kau terasa :D Haha, plus aku malas cari gaduh dekat tempat awam. Hihi, nanti dudua malu. Biar kau sorang malu takpe :)

Hihi, dah lah. Penat sial gelak. Sumpah cakap, sakit gak. Agaknya sebab mulut aku memang macam sial kan? Haha, sebab tu orang kutuk bagai. Ye aku mencapub, ye aku bangga, ye aku sial? Puas bagai? Ahaks, suka :)