Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Kuih raya pertama : Cornflakes Meringues ♥

Hey guys, saya dah balik Selangor. Hehe, bertolak pukul 8.30 pagi tadi. Aku expect sampai KL pukul 11 lebih dekat-2 nak tengahari macam tu tapi aku sampai awal. Pukul 10 lebih. I thought dia singgah Temerloh, rupanya tak singgah. And the best part is, aku tidur jek dalam bas tu and i woke up, kita dah sampai KL.

Hihi, bestkankankankan ? :d So aku takdelah tertunggu-2 sangat. Hehe, bangun-2 diri sudah berada di Gombak. Waaaaa :D

Well, sampai rumah aku terus tidur, bagi adik aku main lappy. Bangun aku online sat, pergi bazaar dengan mama and adik then prepare untuk buka.

Menu buka : Sardin, ayam berempah, udang lemak(lauk beli), sambal tempe(lauk beli), sup makaroni, pizza, nuggets, popia and apa lagi tah.

Air : Bandung and Rootbeer :)

Sedap, kenyang gila. Hehe, and malam ni mama aku buat Kuih Cornflakes Meringues :) Whhipped Cream + Cornflakes, and then bakar :) Hehe. Nak share gambar sikit :)


Cornflakes plus whipped cream, baru digaul;. Hehe, belum bakar lagi. Tapi makan macam ni je pun sedap gilaa


Mintak mama suapkan. Hehe


Dah bakar aku orang first yang makan. Haha, mama aku tergelak je tengok aku. Haha



Hehe, kalau korang nak tahu, aku update belog ni sambil buat kuih ni. Hehe :)