Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Jangan pentingkan dirilah sial

Asal doh? Kau ingat UiTM ni bapak kau punya ke sial? K, semua orang nak basuh baju kot, semua orang nak sidai baju kot. Kau ni agak-2 ah, kalau baju tengah basah kau tolak-2. Apekesetankauni?


Serious doh, kalau aku tahu kau siapa, haih. Kau fikir-2 lah baju orang weh, jangan fikir baju kau je. Tolonglah. Aku dah 4 hari tak basuh baju doh. Dapat-2 baju kering yang BERBAU! Sial lah kau ni weh. Dahlah bulan puasa doh. Aku tak kisah la kau tak basuh baju seminggu ke, apa ke, tapi first come first servelah sial. Dapat-2 kau fikir baju kau, lepas tu kau tolak-2 baju aku, yang tengah basah tu, kau boleh pulak sidai baju kau.

Kalau aku buat dekat kau apa rasa weh? Sakit tak.

Aku tak sakit ah, tapi aku bengang. Aku dapat kau memang aku tak fikir apa dah.


Tengok ustazah aku cakap apa? "SABAR". Ye aku cakap je ye ustazah, tapi memang kalau aku jumpa kau, siap lah. Tolonglah weh. Fikir orang lain gak. Orang lain pun nak sidai baju, orang lain pun BASUH BAJU! Bukan kau sorang doh.

Aku lagilah, duduk tingkat 4 doh, turun naik turun naik, bulan puasa ni sial. Aku tak kiralah tingkat berapa. Aduhhh, aku sakit hati sial dengan kau. Baju aku BERBAAAAAAAUUUUUUUUUUUU! Kau nak basuh ke weh? Kau nak ke? Aku penat lah macam ni. Faham tak?

#Ma, i really-2 need you. Kalau mama ada mesti mama basuhkan baju kakak, sidaikan baju kakak. And when you hand touc my clothes, it NEVER SMELLS! Tak kira mama sidai rapat-2 ke, jarak-2 ke, tapi kalau mama yang basuh mesti tak berbau. Ma, i don't wanna stay here. :(