Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Have you ever shopped till you drop?

Siapa dari program OM114 ? Haha, soalan ni ada terpampang di buku Personality Development :)

Haha, if i get this kinda of question, my answer will be yes :)

The last time aku pergi shopping gila babi bila time annual dinner dekat office lama aku. NL Vision Sdn. Bhd :) Office tu actually membawa seribu satu kenangan buat aku. Eventhough aku banyak kenangan pahit dan terpaksa menghadapi segala mulut-2 setan manusia, but it still bring me smiles.

*Err, aku taktahu apa aku merpek.

Back to the story, untuk annual dinner aku habiskan dekat-2 nak RM600 lebih :) Ssshh, lek sudah.

Nak tahu aku beli apa ?

First: Dress, k, untuk annual dinner ni aku beli Jubah ala-2 Cinderella. Nampak Melayu gitu. Cehh! Haha, jubah tu aku sanggup turun dari PJ ke Gombak doh! Sebab dah terlalu berkenan. Tema pink, jubah tu plak, alahai! Ikut tema. Jubah tu berharga RM219. Aku tak dapat nak menggambarkan kepada readers macam mana jubah tu, nanti aku akan ambik gambar. If aku ingat :)

Second: Contact lens. Aku memang rabun der :) HAHA, contact lens aku biasa beli day contact lens, sebab dia merangkumi power dan silau aku yang tinggi melabung ni. 110 sekotak, so dua kotak RM240 :)

Third: Clutch and accessories. Clutch aku beli dekat time square, RM15 and accessories yang merangkumi anting-2 dan rantai RM35 :) And then aku beli bangle, RM15 :)

Fourth: Heels, aku beli dekat Verns. Hohoho, time tu aku pilih heels simple je kot, RM49.90

Fifth: Upah makeup and rambut :) HAHA, RM49 :)

K, untuk ni memang aku taktahu apa setan yang dah rasuk aku untuk bershopping begini.

Then hari sabtu, aku plan nak buka puasa dengan kecik. But surprisingly, tetiba family dia ajak beli baju raya. Aku pun ON cause baru dapat duit dari tokwan kankankan :D

HAHA, then kami ke Mydin USJ. Kehkeh, untuk beli baju raya, aku beli dekat kedai yang luar mydin tu, RM119 dikurang ke RM95, dan dikurangkan ke RM90 :) Murahkan? Hehe, nak tengok? Tunggu raya :D HAHA, then tetiba ayah kecik ajak ke Uptown Shah Alam.

Orang? Jangan cakaplah, memang PENUH GILA BABI! Haha, aku dah dengan muka berminyaknya, peluh, ohhhhhhhhhhhhh, panas, panas, panas, panas aku panas. HAHAHA.

Haha, kalau korang dekat sana, memang RMAMBANG MATA WEH! Haha, then aku shop Levi's jean, yang harganya 79.90, dikurangkan kepada RM70. 2 benda je aku shop sampai 3 pagi? Memey aa. Duit pun sikit der tokwan aku kasi. Haha, but it was fun. Seriously fun.

Sini aku nak share gambar sikit. Hehe


Dalam fitting room :)


Hooyeeaahh, kami try baju yang sama. Tapi tak beli pun. HAHA


GEMUK


ILOVEYOUPENDEK


Time ni odw nak pergi Mydin :)



Thanks for inviting me to sho with your family :)

It's a great moment kawan! HAHA