Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Has Syazwani,



BUDAK NI COMEL KAN?


Haha, aku taktahu asal aku geram tengok budak ni. Serious cakap doh. Aku takleh tengok ah budak-2 yang comel-2 ni. Geram.

Aku ni suka baby, dah muka si Has ni macam anak sedara aku, lagilah aku sukaaaa!

Haha. Frankly speaking, siapa baik dengan aku, aku akan baik dengan kau. Kau respect aku, aku respect kau *err

Haa, back to the story. Actually aku suka tengok muka dia, and aku selalulah gak blogwalking dekat blog dia. Sebab blog dia comel maaaa. :D

Haha, aku suka cara penulisan dia *cehceheceh :D

Apapun, always be cute sis. Take care always. Pape masalah boleh share. I anggap you adik i :)