Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Gangguan tidur,

Holla :)

K, harini korang nak tahu, aku ada penyakit tak boleh tidur. Wa pun taktahu apapasal bro. Malam tadi roommate aku terkejut kenapa aku off lappy pukul 12 lebih. Alasan nak tidur #memangakunaktidurpun.

Sebab kelas aku pukul 8 kot. Gila kau aku nak ponteng kelas lagi. Takut :( #PADAHAL

Haha, then aku tidur. First aku tidur dekat bawah, bergerak sana sini. Then aku taktahan pukul 1 lebih tu aku tidur dekat atas katil pulak. Samapi atas katil STILL takleh tidur, Then aku tanya roommate aku, ada pape tak nak bagi aku kerja.

Roommate aku mintak tolong balutkan hadiah sebab birthday member dia. So, aku gunakan kreativiti aku sebagai seorang pembalut hadiah#HAHA yang termasyur di Petaling Jaya ini. Padahal, biasa-2 jek aku balut :D

Haha, then AKU STILL TAKLEH TIDUR SIAL! Dahlah call mama, tak dapat.

"ERROR IN YOUR STUPID FUCKING CONNECTION"

Bodoh punya linee. Hmm, aku rasa aku tahu kenapa. Nak tahu kenapa?

Ce tengok gambar bawah ni :




Hahaha! Kankankankan? Tahu tak? I miss my home so badly. Ahh, C'monlah. Cepat-2 habiskan presentation, quiz and test. And i wanna go home. Mama, i miss you. Muah muah muah muah ♥



Hihi, mamamamamamamama, ilupchuuuuuushomuchmuch ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥