Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Err, muka aku ganas ke?

Hihi, nak tanya ni. Muka saya ganas keeee wak? Haa, tengok ni :











HAHA, k. Aku disni nak share, aku ambik Diploma Pengurusan Teknologi Pejabat, atau lebih dikenali sebagai OM. Bebudak OM ni aku ramai dengar banyaklah gak tak suka. Cuz ni course bebudak gedik lah bak kata diorang. Ahakz, sebab kami semua kena pergi kelas dengan muka bermakeup dan berhigh heels. Haha, kau ingat aku buat ke semua tu? Time nak pergi kelas Personality Development jek baru aku makeup dan berhigh heels.

K, enough cerita pasal tu. Then tadi, roommate aku punya kawan datang nak buat assignment dekat bilik kitaorang. Haha, aku ikat rambut, then pakai baju chelsea dan boxer.

Haha, kau tahu tak kawan roommate ni tetiba cakap, 'susah tak SR?' Maksud dia susah tak course sportrec ni. HAHAHAHA!

Aku macam tergelak gila lah dol. Gaya aku macam budak SR dia kata. Tu aku tanya muka kau ganas ke macam dekat gambar tuuu? HAHA, kenapa? Huwaaa. Aku ganas ke? Muka aku ganas ke? Gaya aku ganas ke? Waaa, malu tau >.<