Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Eiykaa Gilaa ♥




CE TEKA DIA NI SIAPA?


Dia ni BIE gua beb. ABANG TAK ABANG, SAPE KACAU GUA PECAH!

Faham?

Dulu aku kenal budak ni time zaman Myspace feymes dulu. Haha, time tu kitaorang rapat kot. Eh bie? Lepas zaman myspace lama ditinggalkan, muncul lah pula zaman FB :)

Tapi time tu mana kenal budak ni lagi. Tak jumpa pun dekat FB. Pastu entah macam mana jumpa pulak anak keling ni dekat FB. Haha

Pastu dah jumpa, aku tanya dia kenal ke tak aku, then dia kata of course kenal :)

Haha, tapi kita tak rapat lagi dekat FB, agaknya masing-2 baru nak kenal balik. Now, dah gila dah. HAHA, sama-2 gila, sama-2 rokok, sama-2 semua :)

Haha, kitaorang selalu jumpa. Dekat Skype. Haha, jumpa dekat skype jadi ler dari tak jumpa an? Haha

Haha, bilalah kita nak jumpa ni? Bila gua nak turun Kajang. Bila lu nak turun Kelana Jaya. Haha

Haihh, apa pun aku sayang dia ni ketat-2 doh. Jangan buat dia nangis, jangan buat dia sakit.

SHE'S MY BESTFRIEND, YOU BROKE HER HEART, I'LL BREAK YOUR FACE