Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


CONTEST FRIEND NEVER ENDS :)

Haaaaaaiiii! Harini buat kali pertama aku join contest :) Before ni bukan aku tak minat nak join contest, cuma aku tak berapa nak reti join contest. HIHI :)

So kalau sesiapa nak join, boleh read info dekat SINI yaaa! Best tau. Cara nak join contest ni pun senang :)

K, enough talking. Gambar dan description menarik yang aku pertandingkan ialah :




Description :

22.NURFARAHAIN HAZIQAH (UiTM Kampus Jengka, Pahang)

Walau beribu tahun berlalu, tiada siapa dapat ganti kelas 5CEKAL yang paling gempak gila meletup macam ni. Biar SPM dah habis, biar semua dah pergi ke U, biar semua dah kahwin, kami tetap satu. 5C ♥ :')

P/S: Aku orang bebas, kau semua orang bebas, kita bebas menentukan ke mana langkah yang perlu dituju, namun diriku milik kau semua, kau semua milik diriku, dan persahabatan ini MASIH MILIK KITA :')



So aku di sini perlukan pertolongan korang. Bagi siapa yang join contest ni, boleh tolong saya kan? Dah tahu kan tolong apa? TOLONG LIKE :)

HIHIHIHIHI.

First like page ni : https://www.facebook.com/pages/FNEA/255988307761568


Then like pic ni : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=267424663284599&set=a.266972893329776.84817.255988307761568&type=1

P/S: BOLEH EXCHANGE VOTE, BERITAHU DI FACEBOOK, SHOUTMIX, ATAU COMMENT DI PICTURE ITU :)

Thanks :)