Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Rindu,

Haih, rindunya nak tidur dekat katil aku. Hihi, k aku tahu aku tak update pasal aku balik dari UITM ni.

K, masa dekat Pahang aku tak tidur pun time hari nak balik tu. Bukan tak tidur, tidur 45 minit je. Aku layan movie KL Gangster dengan Kongsi. And kebetulan time tu malam jumaat. Ehm ehm, bergayut laa memanjangg.

Sampai pukul 5 lebih, lepas tu aku pergi rokok dekat tandas kejap, sedar-2 jam pukul 5.45. Aku alarm jam pukul 6.30 pulak, hmm, tidur jelah.

And yang peliknya, boleh pulak aku bangun awal. Excited nak balik kot. Haha, serious terdengar alarm doh.

Haha, aku mandi then packing-2 sikit, lepas tu tunggu sampai pukul 9. Nak breakfast dekat bandar Jengka tu. Haha

And then dalam bas, aku inat bolehlah aku tidur, rupanya aku layan gak KL Gangster ni. Haha

Hadoi, dah tu layan khurafat pulak dah. Haha. Gila betui.

Sampai KL lebih kurang pukul 1 lebih. Then terus balik, tak lepak tak apa laa. Hihi, pergi rumah untie midah, shopping, then aku buat apa tah lagi. Aku nak balik, aku sampai dah maki mama aku, sebab mata aku memang takleh bukak dah time tu. Sebab aku tak tidur satu hari tu

Mata aku lelap sikit dah merah. Haha. Sampai rumah bukannya tidur pun. Meng-online dan Ber-belogging dan layan KL Gangster sampai pukul 2 lebih.

Baru aku tidur, dan keesokkan harinya aku bangun pukul 3.15 petang. Haha, best kan kan?
Memang best doh, takde siapa kacau :D

Kalau dekat UiTM pukul 5 pagi dah kena bangun tak heran lah kau tidur pukul berapa. Huwaaaaaa.

Taknak balik UiTM boleh kan? :(