Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


A mother and daughter's conversation,

Harini ada test math. Pukul 9 aku dah habis jawab dah. So, aku ambil keputusan, untuk tidur, satu text masuk.



Mama : Salam. Tengah wat pe? Da makan kewwww?

Aku *dalam hati*(ber-kew2 pulak orang tua ni.)Tnga duduk. Ada test math ni. Tapi kakak dahhabis buat. Mama, nak makan chicken chop boleh?

Mama : Chicken chop takde

*mesti dia ingat aku suruh post dekat sini =,=

Aku : Bukan suruh post, kakak nak makan jap lagi. Dekat dewan makan sini ada. RM7. Boleh tak?

Mama : Kakak makan jelah. Mama bukan berkira sangat.

Aku : Nanti mama kata kakak boros :(

Mama : Tengok keadaanlah. Sekalisekala it's okay.

Aku : Hehe, thanks mama. Muahmuah. Mama buatpe?

Mama : Lepak rumah untielimah. Amira marah ajak balik, tapi mama penat ;(

Aku : Lepak jeler. Marahlah dia balik, mama pun. Kereta dah elok ke ma?

Mama : Dah, kena 220. Tapi diaorang taktahu.

Aku : Sapa taktahu

Mama : Papa, liza, tokwan

Aku : Haha, beritahu jelah.

Mama : Kalau diaorang tanya baru mama cakap. Mama cakap RM380. Hehe

Aku : Haha, mama mengada. Mama dah makan?

Mama : Belum. Tak selera, mira pun takmau makan.

Aku : Lauk takde ke? Nak kakak bank in sikit duit?

Mama : Ada, tapi entahlahh..

Aku : Haha, rindu kakak kewww? HAHAHA! Nantikan kakak balik :)

Mama : Akak dah tahu tapi nak tanya

Aku : Haha, gedik. ILOVEYOU :)

Mama : Ilutoo. Gudnite.

Aku : Eh, asal goodnight? Credit habis ke?

*mama call

Mama : Saja cakap goodnight

Aku : Haha, ngada. Nak kakak topupkan tak?

Mama : Save your money.

Aku : Yelah

Mama : Ok, gudnight, loveyou. Assalamualaikum.

Aku : Waalaikumussalam, loveyoutoo ma.



Mama, i really really miss you. And i can't wait to go back. I can't wait :) Please wait for me :') I ♥ You :)