Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Lukanya hati seorang ibu,

Ibu mana yang taknak anak yang solehah? Ibu mana taknak anak yang baik?

Ibu mana yang tak terluka hatinya jika dia melihat anaknya tidak menjadi apa yang dia mahukan?

Mama, akak gagal menjaga hati mama :( Kakak tahu banyak sangat dosa kakak dekat mama.

Akak tak dengar cakap, akak kadang-2 tengking mama. And today, mama nampak kakak merokok.

Ma hantar text 'kau nak mengaku aku mak ke tidak, aku nampak apa kau buat' Akak buat taktahu. Akak pergi je kan?

Pastu mama hantar lagi 'sorry, maybe mama tak dapat hantar kakak balik Pahang esuk, kakak pergi jelah dengan diaorang(mak tiri and kakak sedara). terima kasih ye kak'

Maa, tolonglah ma. Jangan buat akak macam ni. Akak mintak maaf sangat-2. Ma, akak tak puasa dengan mama tahun ni ma. Tolonglah ikut akak balik ma :'(

Mama baik sangat, takde siapa dapat ganti mama dalam hidup kakak. Bila kakak nak satu benda, mama cuba gak cari, mama try dapatkan benda tu walaupun kakak tahu mama takde duit.

Kalau kakak nak Mc'd, mama mesti belikan. Kalau kakak nak Dominos pun mama belikan gak.

ARGH! MAMA MAAFKAN TOLONG MA :'(