Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Langkawi ♥

Kini saya berada di Langkawi :) Untiena support 4 hari 3 malam untuk release tension disini :)

Hihi, pukul 6 pagi aku bertolak dari rumah tokwan untuk ke KLIA. Ambik breakfast and then terus ke tempat flight. Ni kalai kedua aku naik flight, gayat tu ada. Time nak naik and landing tu jangan cakap ah. Memang nak terkeluar jantung. Haha.

K, aku sampai Langkawi lebih kurang pukul 10 lebih

Photobucket

*Pesawat aku :) MAS

Photobucket

*untiena and tokwan :)


And then, sampai Lapangan Terbang sini, ada van ambik kami ke hotel :)

Photobucket

*Hotel tempat aku menginap :)


Hihi, lepas tu aku makan, mandi and tidur. And then aku jalan-2 ke Pekan Kuah :)

Photobucket

*Tempat shopping :D


Photobucket

*keychain untuk kawan-2 :)

Photobucket

*pencuci jamban paling unik aku pernah jumpa. haha :D

Photobucket

*T-SHIRT ;D

Photobucket

*rokok :(

Photobucket

*choclate DAIM yang diborong oleh aku. Tak ah semua, sikit je :)

Photobucket

*barang yang aku borong, separuh mati nak bawak semua ni weh


Lastly, muka aku yang tengah tahan penat ni. Haha, actually puas gaklah shopping ;)

PhotobucketPhotobucket




Hihi ada gambar lagi, tapi dalam camera, USB tak bawak. Haihh, nanti aku update lagi k readers :)