Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Kutuk-2 amalan Melayu,

Memang bangsa Melayu je terkenal dengan amalan kutuk-2 ni. Aku yang sebagai bangsa Melayu pun tak menafikannya. Sebab aku pun buat.

Kdahh, malas cerita pasal benda ni.

Ok, class aku semuanya perempuan. Yeahh, kalau dah nama perempuan tu faham-fahamlah.

Serious cakap doh, aku bukan apa. Walaupun aku ni lemah, aku akan cuba berdiri atas kaki aku sendiri kalau kauorng taknak kawan dengan aku. Serious cakap, tapi perangai jangan jadi macam bangsat weh. Please?

Tak puas hati, cakap. Ada benda baru, share. Aku dah anggap satu kelas ni macam family aku. Susah sangat ke nak jujur sesama kelas. Kita semua perempuan, fahamlah.

Aku tahu, mulut busuk kau tu dah buat sesetengah orang dingin dengan aku. Sesetengah orang ada tanggapan buruk terhadap aku.

Alhamdullilah.

Terimakasih sangat-2. Time mati sekali jangan lupa bawak mulut busuk kau sekali masuk kubur kau tau.

Takpe, sekarang kau boleh cakap berapa banyak kau nak cakap, kau boleh hembus berapa banyak kau nak hembus. Ingat, sekali kau tunding jari dekat orang, 3 jari lagi akan tunding dekat diri kau balik. Pikiaq habis-2.

Takpelah, bagi kau menang eh? Nanti diaorng nak tngk gak sape paling busuk. AKU KE KAU? :)