Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Kau kawan aku,

Masa first-first kau takde kawan, kau mintak aku teman kau pergi class. Aku tak kisah sebab aku pun takde.

Apa-apa je mesti aku buat dengan kau. Pergi pasar malam dengan kau, apa-apa assignment yang dalam group aku akan bersama dengan kau, pergi mana-mana mesti dengan kau.

Tapi kau susah kan nak jaga hati aku. Kau fikir orang yang kena kawan dengan kau, perlu ikut kepala bapak kau. Mana boleh. Kau ingat aku takde perasaan ke? Aku perlu jadi aku, tak kira aku berkawan dengan siapa pun. Dan kalau kau nak aku ikut perangai bapak kau, KAU KENA ikut perangai bapak aku jugak.

Aku bukan lari dari kau. BILA aku lari dari kau weh? Tetiba je kau tak layan aku, elok-elok kau duduk sebelah aku tadi, kau bincang pulak dengan *****, dekat meja sebelah. Bro, kau kenapa macam budak-budak bro? Ha? Aku berkawan dengan semua, bukan KAU SORANG kawan aku. Kau fefahamlah sikit, kita dekat U sekarang, bukan dekat sekolah menengah lagi.

K? Sekarang ikut suka kaulah weh, kau nak layan aku ke tak. Masing-masing dah besar an? Aku cuba pujuk kau, kau lagi buat taik. Macam pukimak, faham?

Apa-apa pun, KAU STILL KAWAN AKU.