Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Janji hitam putih dari kak Square kita,

Hihi, petang-petang ni memanglah boring ya amat. Aku duduk bilik dengan roommate layan movie, makan maggi, layan movie. Kehkeh, sedang online nampak pulak 'Kak Square' kitaa :D

Biar aku cerita siapa dia, kak Square ni mentor kelas aku time kami sekelas kena perform untuk Junior's Night. Kakak ni kecik molek comel je tau. First-first dia ni nampak sombong, tapi kan orang selalu cakap, tak kenal maka tak cinta. Hihi, nak tengok Kak Square? Ni diaaa :

Photobucket


Haha, kenal dengan kakak ni merupakan perkara terhebatlah :) Dahlah comel. Haiyaaaa :D Jealous tengok badan dia yang kecik-kecik tu :D Comel kan dia?

Aku wtw dengan dia tadi, and dia cakap pasal kereta sewa. Aku takde lesen, but i can drive. And then dia kata tak boleh and kena ada lesen and so on. So, cerita punya cerita dia dah janji nak bawak aku pergi Kuantan. Jalan-jalan. Tak percaya?

Haha, tengok ni

Photobucket


See? Tak percaya lagi? Penerajang aku bagi kang.

Hehe, tak sabar tunggu next sem. InsyaAllah, papa bagi kereta and insyaAllah aku dah ada driving license time tu.

P/S: KAKAK! INGAT TAUU! HIHI