Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


HIHI :)

Semalam aku lepak, pukul berapa eh aku keluar rumah. Hmm, pukul 1 lebih aku keluar rumah. Naik cab ke KJ. Then tunggulah mangkuk Aira dengan Amir ni.

Haha, sementara tu, Izad Wui temankan aku. Haha, dia main lappy aku ni sampai lebam. Haha, and then aku dapat tahu si Aira ni salah naik train. Dia naik train nak ke KL. Haha, hadoi.

Lepas tu Si Amir ni call aku, dia cakap aku dengan budak baju biru lah apa lah. Haha, tapi aku tak nampak pun kelibat dua ekor tu. Haha, then muncul lah si dua ekor ni.

Hihi, aku dengan Aira memnag berpeluk ah. Dia kata dia nak pergi dekat aku time AMIR CALL AKU, but amir kata tak payah. Siod kan kau amir.

And then kita lepak depan GC jap, makan-2, lepas tu terus pergi Penyet Express. Haha, makan ayam penyet. Haha, aku tibai nasi 2 pinggan kot. Lepas tu masing-2 keluarkan duit RM10. Mak aii, haha. Nak tahu tak berapa kitaorng makan semua tu? RM68 ringgit. Siod je.

Haha, lepas tu kitaorng karaoke 2 jam. Haha, memang best kankan? Memacam lagu kitaorng nyanyi termasuk lah lagu Nobody and Break Your Heart.