Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


HIHI :)

Semalam aku lepak, pukul berapa eh aku keluar rumah. Hmm, pukul 1 lebih aku keluar rumah. Naik cab ke KJ. Then tunggulah mangkuk Aira dengan Amir ni.

Haha, sementara tu, Izad Wui temankan aku. Haha, dia main lappy aku ni sampai lebam. Haha, and then aku dapat tahu si Aira ni salah naik train. Dia naik train nak ke KL. Haha, hadoi.

Lepas tu Si Amir ni call aku, dia cakap aku dengan budak baju biru lah apa lah. Haha, tapi aku tak nampak pun kelibat dua ekor tu. Haha, then muncul lah si dua ekor ni.

Hihi, aku dengan Aira memnag berpeluk ah. Dia kata dia nak pergi dekat aku time AMIR CALL AKU, but amir kata tak payah. Siod kan kau amir.

And then kita lepak depan GC jap, makan-2, lepas tu terus pergi Penyet Express. Haha, makan ayam penyet. Haha, aku tibai nasi 2 pinggan kot. Lepas tu masing-2 keluarkan duit RM10. Mak aii, haha. Nak tahu tak berapa kitaorng makan semua tu? RM68 ringgit. Siod je.

Haha, lepas tu kitaorng karaoke 2 jam. Haha, memang best kankan? Memacam lagu kitaorng nyanyi termasuk lah lagu Nobody and Break Your Heart.

Haha, lepas tu kita makan KFC. Haha, bapak ah perut buaya kot semua.

And aku nampak Haikal, dia kerja dekat belakang. Kenapa tiba-2 taknak layan aku? Kau text aku, bila aku reply, kau buat deng. Hmm, tak faham dengan kau ni kekadang Kal. Aku rindu kau tahu :')

Ceit, dah, melalut pulak aku. Lepas tu kita pergi mana eh? Haaa, KM. Kita lepak dekat GC.

And gossip bermula disitu. Aku tak sangka, baru sebulan aku pergi, baru sebulan aku tak hadap kawan-2 aku, macam-2 aku dengar. Teruk. Haih

Haih, and then pukul 8 lebih kitaorng balik. Sebab aku ada dinner. Dah terlambat kot, untiena marah :(

Wuu, tapi lepas tu, hihi dia kata 'Untiena nak bawak kakak pergi Langkawi ni, nak ikut'

Pergh, memang aku nak ler. Haha, kesian adik tak dapat ikut sebab sekolah. Haha.

Khamis ni aku bertolak InsyaAllah :)

Aku balik sabtu, then bertolak ke Pahang ahad :D

Haihh, seminggu je cuti. Sekejapnya. Taknak balik UiTM please? :')