Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Harimau Malaya terbaik!

Yeahh, aku ada kelas BEL malam ni and tak dapat nak tengok but aku suruh my bubu updatekan pasal game tu.

Hihi, lepas kelas aku terus rush ke DM perempuan and hell yeah time aku sampai GOAL! Yeahhh, Malaysia BOLEH!

Hihi, lepas tu aku terus ke KO-OP beli kertas and terus buat kerja yang aku perlu buat. WATCH MALAYSIA VS SINGAPORE ONLINE :D

Hahaha, memang berbabi-2 aku maki sorang-2, but last, hmm. Takplelah Malaysia, you're still the BEST! KFC, tanpamu Malaysia jatuh, SAFEE SALI tanpamu Malaysia hancur! Oh I LOVE ALL OF YOU :)