Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Down,

K aku down sangat-2 ni. AHBY, dah ada rupanya.

Aku tahu aku tak patut ada apa-2 perasaan dekat kau. Ini yang aku dapat. Padan muka aku kan? Hihi, sakitnyaa. Tolonglah, sakit sangat ni. Hihi, kenapa aku gelak pun taktahu.

Hihi, takpelah farah. Bak kata eiyka, Allah nak tunjuk something. Sebab tu orang yang aku sayang aku melepas, orang yang aku tak sayang ada dekat belakang aku.

Hahaha :'D


Dahlah dia comment status aku tadi :'( Wuu, awak ni belahlah. Awak ni, awak tahu tak apa kita rasa ni. Sakit tauu. Awak tak kesiankan kita ke?
Hati kita dah banyak kali terkena, awak tak kesiankan hati kita ke?

Sedangkan Allah pun sayang dan kesiankan ummatnya, awak? Jangan jadi kejam, tak baik tau :')

Hihi, tadi kita im dengan Eiykaa.

Dia tahu apa terjadi dekat kita, walaupun kita baru nak beritahu dia yang awak dah ada yang punya. Hihi, dia siap kata 'i dah kenal you berapa lama gila'

Hihi, kita bukan taknak luahkan apa yang kita rasa dekat awak. Tapi kita fikir panjang tau. Cuba awak bayangkan, kalau kita luahkan apa kita rasa dekat awak TANPA rasa malu semua. Haa, awak mesti fikir apa kan kan kan?

So better kita diam, tapi kita yang sakit. Waaaaaa, memang nasib kita macam ni kot :(

Hihi, tadi eiykaa ku tersayangg ajak skype. Hihi.

Photobucket

Photobucket


Hihi, thanks bie sudi teman i bila i sedih. I sayang you sangat-2 :)